Metoder og udførsel

Vi er specialister og uddannede i at håndtere materialer som akryl, epoxy, polyurethane og diverse membranløsninger. Kombinationen af materialehåndtering, mange års ekspertise samt specialudviklet maskineri gør, at vi kan garantere tæthed i arbejdsområdet (læs mere under afsnittet Garanti). Tæthed opnås ved hjælp af forskellige metoder alt efter den givne situation. Men vores oftest benyttede metode er injicering under højt tryk.

Vandtætning opnås uden dyre udgravninger, hvilket gør at der er tale om en både økonomisk og sikker måde, hvorved tætning sikres, og dette er med til at gøre Renesco’s metoder enestående.

Udover Renesco’s primære arbejdsområde, vandtætning, udfører vi også opgaver som ligger udenfor dette område men stadig hviler på de samme principper.

Vandtætning kan være nødvendig i mange sammenhænge. Oftest består vores opgaver i at tætne dilatationsfuger og elementsamlinger, nye og eksisterende kabel- og rørgennemføringer, støbeskel, revner, stenreder samt af fugtgennemtrængning i murværk og epoxy-arbejde i forskellige former. Desuden udfører vi gardininjicering som gør selv porøs (diffus) og dårligt støbt beton vandtæt. Alle disse arbejder forekommer både på råhus og i gamle konstruktioner.

Renesco udfører ligeledes membranarbejde på f.eks. sprinklertanke og andre vandtanke. Både efter utæthed er opstået men også præventivt.

Skriv en besked